Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2020 22:54 - Великото Заместване - Отговаряйки на възможни въпроси - Част 1
Автор: brentontarrant Категория: Новини   
Прочетен: 216 Коментари: 1 Гласове:
0



1. Общо взето
Кой си ти?
Аз съм просто обикновен бял мъж, 28 годишен. Роден в Австралия в
работническо, ниско доходно семейство. Моите родители са от Шотландски, Ирландски и Английски произход. Имах нормално детство, без големи предизвикателства. Имах малко интерес в образованието през ученическите ми години, почти хващайки минаваща оценка. Не отидох в университет, тъй като нямах голям интерес в нещата, които предлагаха да се изучават. Работех кратко време, преди да направя малко пари, които бях инвестирал в Bitconnect, след което ги използвах, за да пътувам. Отскоро работя непълно като кебап премахвач. Аз съм просто обикновеният бял мъж от обикновено семейство. Който реши да вземе позиция, за да подсигури бъдещето на хората  му.

Защо извършихте атаката?
Най-вече да покажа на нашествениците, че нашите земи никога няма да бъдат техни, нашата родина си е наша и това ще бъде така, докато има все още бели хора, те НИКОГА няма да завладеят нашите земи и те никога няма да заместят расата ни. За да отмъстя на нашествениците за стотиците хиляди убийства, причинени от чужди нашественици в Европейските земи през историята. За да отмъстя за поробването на милиони европейци, взети от земите им от ислямските поробители.
Да отмъстя за Ебба Акерлунд.

Директно да намаля имиграционните нива в Европейските земи като
уплаша и физически премахна самите нашественици.
Да агитирам политическите врагове на моите хора в акция, да ги накарам да прекалят с картите си и усетят евентуалният и неизбежният удар обратно като резултат
Да причиня насилие, отмъщение и продължително разделяне между Европейските хора и нашествениците, които окупират Европейска земя.
Да отмъстя за тези Европейски мъже и жени, загубили живота си в постоянни и несвършващи войни на Европейската история, които са умрели за земите си, умрели за хората си, само за да може земите им да бъдат откраднати от каквато чужда измет се появи.
Да агитирам политическите врагове на моите хора в акция, да ги накарам
да прекалят с картите си и усетят евентуалният и неизбежният удар.
Да покажа ефектът на директно действие, осветяваики път напред към тези
, които искат да ме последват. Път за тези, които искат да освободят земитена предците им от нашественическата захватка и да бъда фар за тези, които искат да създадат дълготрайна култура, да им кажа, че не са сами.
Да създам атмосфера на страх и промяна, в която драстична и силна
промяна на революционна акция може да се случи.
Да дам моментум на махалото на историята, допълнително
дестабилизирайки и поляризирайки Западното общество, за да може евентуално да се унищожи сегашната нихилистична, хедонистична, индивидуалистна лудост, която е взела контрол в Западната мисъл.
Да разделя и вкарам клин между нациите на НАТО, които са Европейски и
от Турците, които също правят част от силите на НАТО, като това прави НАТО отново в обединена Европейска армия и връщайки Турция отново в истинската им позиция на чужд враг. Накрая, да създам конфликт между двете идеологии в Съединените Американски Щати върху притежанието на оръжия, за да може допълнително да се разделят социално, културно, политически и расовитевиждания в САЩ. Този конфликт върху втората поправка в конституцията и опита да се премахнат оръжия накрая ще завърши в цивилна война, която евентуално ще балканизира САЩ между политически, културни и най-важно расови линии. Тази балканизация на САЩ не само ще завърши в расова сегрегация на хората в САЩ, подсигурявайки бъдещето за Бялата раса в Северноамериканския континент, но и ще подсигури смъртта на мечтата, на “топящото гърне”
Допълнително балканизацията също ще намали умението на САЩ да
прожектира силата си глобално и така подсигурявайки, че никога отново може да има такава ситуация, като месенето на САЩ в Косово (където САЩ/НАТО сили се бореха наред с мюсюлманите и избиваха Християнски Европейци, които се опитваха да премахнат Ислямските окупатори от Европа.)




Гласувай:
0



1. zaw12929 - Интересни мечти " конфликт ...
25.01.2020 06:08
Интересни мечти " конфликт върху втората поправка в конституцията и опита да се премахнат оръжия накрая ще завърши в цивилна война, която евентуално ще балканизира САЩ между политически, културни и най-важно расови линии. Тази балканизация на САЩ не само ще завърши в расова сегрегация на хората в САЩ, подсигурявайки бъдещето за Бялата раса в Северноамериканския континент, но и ще подсигури смъртта на мечтата, на “топящото гърне”..."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brentontarrant
Категория: Новини
Прочетен: 5452
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031